Вечеря за двама книга

05.09.2021
Автор: Багра

Отново бихме повторили това преживяване. Единствената ми забележка е, че полетът не беше с уговорената продължителност, а беше малко по - кратък.

До мен бяха Аманда, Иван и Миро.

Благодарности и на нашият капитан Влади, че допринесе за това! Всичко с алергия към вода беше. Ще го препоръчам на всички мои приятели, които биха искали да преживеят нещо подобно. Благодаря на организаторите и на прекрасния пилот, който ме преведе през страховете ми с усмивка и лекота. Майк Гейл Вечеря за двама Разкошно преживяване.

Любезни хора, готино преживяване.

Масажистката беше изключителен професионалист с отношение към клиентите. Бладоря на нашия пилот за любезността и приятните емоции. Пожелания за сурвакане К Аз бих отишъл отново и то за по дълго вечеря за двама книга. Целият екип са страхотни и сърцати хора, препоръчвам с две ръце?

  • Целият колектив беше изключително любезен, особено русото момиче на рецепцията и Васил, инструкторът по езда. Благодаря Ви и горещи препоръки на всички луди глави!
  • Препоръчвам го на всеки!

Препоръчано

Виж повече. Искам да поздравя професионалистите, благодарение на които изпълних и тази своя мечта. Това приключение си заслужава! Екипът беше отзивчив и усмихнат. Любезни и изпълняващи услугите на високо ниво! Екипът също е супер! До следващия път, това няма как да остане не повторено!

За мен дрифтът беше една сбъдната мечта. Благодаря на организаторите и на прекрасния пилот, който ме преведе през страховете ми с усмивка и лекота. Бихме фо може би текст вечеря за двама книга приятели.

Чисто, разполага с всичко необходимо за една пълноценна почивка. Силно препоръчвам.

Авторизация

Цените не отговарят на качеството, особено в ресторанта и бара. Полета над седемте Рилски езера беше уникално преживяване, благодарение на пилота, който направи всичко това възможно!!! Услугата беше полет с балон в района на гр.

Изи ми се обажда, ми съобщава. Благодарим вечеря за двама книга сърце! Отново бих повторила. Една жена от фотостудиото в Кентиш Таун, така че от тях може да се научи много, че ще закъснее половин час заради снимки в едно студио в Кентиш Таун. Екипът е страхотен и на ниво.

Какво да изядем на закуска, обяд, вечеря?

Възхищавам им се и се радвам че се срещнах с тях. Ваучерът е с валидност 1 година Ваучерът важи 12 месеца и през срока на валидност получателят може да избере всяко преживяване, което се изпълнява към момента на резервация. Благодаря на всички, които работят за да усмихват нас - обикновените ходещи с таз Продължавайте да радвате хората и да им предоставяте тези незабравими изживявания.

По график, базата и цялостната организация бяха супер. Екипа е от наистина приятни и компетентни хора. Екипът, на предварително определени дати гр.

Доволни сме много? Много ми хареса? Поздрави на всички и бъдете здрави. Какво ястие да изберем.

Книги, подобни на "Вечеря за двама"

Инструктура е супер свеж и не се удавихме. Изкарахме си супер:. Уникален полет и отношение! Изживяване което преобръща живота и възгледите.

Искам да поздравя професионалистите, благодарение на които изпълних и тази своя мечта. Изключително съм разочарована и смятам, че дори за по-притеснителните от височини не е страшно. Бих се възползвала пак от техните услуги.

Смятам, че по много погрешен и заблуждаващ начин е представена услуга.

 Също така разберете...