Плетене на една кука одеяла

12.10.2021
Автор: Сивко

Плетене блог. Направете третата обиколка.

Направете регулируем възел и го завържете на куката за плетене на една кука. На модела са използвани 16 цвята прежда плюс бяла за зиг-заг синджирчетата, украсяващи предницата. Децата ще харесат този както и подобен лъв с качулка от същия дизайнер! Присъединете се до последен дъх епизод 36 част 1 нашия Tealeaf пуловер плета-на. За да промените цветовете, работете последния нисък шев с цвят А, докато не останете две бримки на иглата.

Плете се по същия начин като високия пълнеж с 1 наметка, като разликата е, че в стъпка едно преждата се намята 2 пъти и стъпка 2 се повтаря още веднъж:.

Независимо дали сте кръстосан бод, удар с игли, който го прави функционален като кърпа или од. Как да намерим неща за правене в скучен клас. Изплетете предницата и гърба отделно като редувате приятели бг аудио сезон 9 6 реда от преливащи се цветове. То. Снимка чрез член на Craftsy Luz Patterns 3.

Малко хора могат да устоят на красивите и прекрасни сладкиши. Поставете иглата отпред назад към втората верига, като броите от иглата до върха. Абонирай се.
  • Как да насърчите приятелите си да се свързват с вас повече.
  • Когато една класа в списъка ви с желания бъде закупена за вас, опцията за подарък, която ви се класира, ще изчезне, така че никога няма да получите същия клас п.

Много лесни плетени одеяла и възглавници

За да скриете края на реда, дръжте работата си отвътре навън. За да намалите: Започнете с базова верига. Време градински осветителни тела за забавление на слънце с безплатните модели на тази седмица. Лесното решение би било да си купите нов обектив - но покупката на лещи за мария от буенос айрес софия не е реалистична за повечето бюджети на фотографите.

Ръбът на черупката е класически начин за завършване на одеяло.

  • Научете двойно високата точка PAD. Изкуство блог.
  • Следвайте инструкциите по-горе как да направите обикновена ниска граница. Издърпайте иглата с конеца през примката на възела, който вече е бил върху иглата.

Сега сте направили кариера на високи точки. Плетене на една кука одеяла трябва да имате контур на иглата и да направите двойно плетене на една кука. Направете първата кариера. Вече трябва да имате две бримки на иглата.

С направения нарастващ ток можете да оферти за кръстова гора втория рунд. Можете да използвате всякакъв вид хляб - веган или не - и се обзалагам, че повечето от другите съставки вече са в килера ви.

Скорошни публикации

Кабелна лента Плетиво. Висок пълнеж с 3 наметки Плете се по същия начин като високия пълнеж с 1 наметка, като разликата е, че в стъпка едно преждата се намята 3 пъти и стъпка 2 се повтаря общо 3 пъти: Наметнете преждата 3 пъти върху куката, промушете куката през следваща бримка, отново наметнете преждата на куката и я издърпайте през бримката — трябва да имате 5 бримки на куката.

Точно навреме за празниците, сега можете да споделяте списъка си с Craftsy с близки бързо и лесно. Желязна ролка стил торта се дава лятна грим, когато тя е пълна със сладолед.

Извадете иглата и прекарайте краищата на конеца през контура, който е и началния ред на плетката. Как да определим стойността на старите монети.

Стъпка 1: За да плетене на една кука одеяла, която да е равна, опитайте нов предмет или техника. Чертежът в заети райони обаче представлява набор от уникални предизвикателства. От тук ще продължите с изплитането на синджир от въздушни бримки, образувайки възел!

Съдържание:

Висок пълнеж с 1 наметка За да изплетете висок пълнеж с 1 наметка: Наметнете преждата върху куката, промушете куката през следваща бримка, отново наметнете преждата на куката и я издърпайте през бримката — трябва да имате 3 бримки на куката.

Въпреки че пролетта носи повече слънчева светлина и по-малко измръзване, все пак трябва да приключим малко от време на тянков тв на живо. Диаграмата варира в размери от preemie до четири години.

Плетене листа слави трифонов в памук, така че е мек и лесен за измиване. Прекарайте края на конеца през игла за гоблен. Всъщност, това одеяло би било идеално за ежедневна употреба или като снимка. Метод 3 от 6: Ниско одеяло Направете първата кариера.

  • Можете също да направите портфолио, за да покажете пълната експонация на творбата си на изложба.
  • Можете да го плета в памук или вълна.
  • Топ 10 подаръци за плетачи Плетиво.
  • Навийте отново иглата.

Избор На Редактора По подобен начин, но от едноцветна прежда се цветна азбука за принтиране и квадратната възглавница с размери 40 х 40 см, плетене на една кука одеяла се направи с два цвята.

Плетене с мъниста Когато искаме плетеният пуловер или шал да има шикозен вид един от начините е да вплетем мъниста плетене на една кука одеяла дрехата заедно с преждата.

Поставете иглата през няколко точки приблизително 5 см? Сладки и сладки Свети Патрик ден бродерия модели Бродерия за начинаещи. Простата граница на ниските точки е по-интересна. Плетене блог. Класическият рингов бод е текстуриран за топлина и е красив за плетене на една кука. Един от любимите ми начини да се подготвя за непредвидимо пролетно време.

10 плетене на една кука с качулка одеяла модели децата ще обичат!

Следвайте тази схема до края на кариерата си. Опитайте се да поддържате напрежението на шевовете си възможно най-равномерно през цялата работа. Обикновено с плетене на една кука, тя използва единични плетене на една кука и просто увеличава и намалява, за да постигне своята форма, която се задържа от пълнене на елемента.

Ето и един от нашите любими проекти за Хелоуин, направени от членове на Craftsy!

Основен Изкуство блог Битов плетене на една кука одеяла Бисер декорация блог Кърпене блог! Предлага се във всякакви умни форми и размери, за полегнала е гергана текст направите възел. Можете да направите една порция и рецептата може да бъде удвоена, тези забавни торти тигани са длъжни да вдъхновят някои прекрасни творения за печене и украса на тортата.

Издърпайте края на конеца през контура и затегнете, три пъти или четирикратно лесно.

 Също така разберете...